Katukiitäjät - Street Gliders Finland


FinLine 2004 -matkaluistelu

Kuinka pääset mukaan FinLine 2004 -luisteluretkelle

FinLine 2004 -retki alkaa siirtymällä Kajaaniin sunnuntaina 4.7. ja päättyy paluuseen Kuopiosta lauantaina 10.7.2004. Luistelupäiviä on viisi ja luistelumatkaa Kajaanista Kuhmon kautta Kuopioon kertyy noin 310 km. Mikäli haluat mukaan, noudata tarkasti seuraavia ohjeita:

1. Ole Katukiitäjät ry:n jäsen

Osallistuaksesi yhteen kesän hauskimmista matkaluistelutapahtumista, pitää sinun olla Katukiitäjät ry:n jäsen. Tämä on kuitenkin vain muodollinen seikka, sillä mikäli FinLine 2004 tai muut jäsenedut kiinnostavat, voit liittyä jäseneksi 25 ¤:n vuotuisen jäsenmaksun maksamalla vaikka heti!

2. Varmista paikkasi FinLine 2004 -tapahtumassa

Käytännön syistä luistelijoiden määrä FinLine 2004 -tapahtumassa on rajoitettu. Ennen kuin maksat ilmoittautumismaksun, varmista, että mahdut vielä mukaan. Voit tiedustella asiaa esim. sähköpostilla osoitteesta finline...katukiitajat.fi. Vapaita paikkoja kannattaa vielä kysyä, vaikka varsinainen ilmoittautumisaika on jo päättynyt.

3. Maksa FinLine 2004:n ilmoittautumismaksu ajoissa

FinLine 2004:n sitova ilmoittautumismaksu on 20 ¤. Mikäli haluat mukaan retkelle, Sinun pitää maksaa ilmoittautumismaksu Katukiitäjät ry:n tilille Nordea 218518-32949. Käytä Katukiitäjät ry:n jäsenkortissa olevaa viitenumeroa maksun yhteydessä. Mikäli olet uusi jäsen, etkä vielä tiedä viitenumeroasi tai olet hukannut sen, kirjoita ilmoittautumismaksun viestiksi oma nimesi ja osoitteesi.

Ilmoittautumismaksua ei palauteta, mikäli perut osallistumisesi. Ilmoittautumismaksuilla katetaan osa huoltoajoneuvon ja -kuljettajan kustannuksista, joten mukaan lähtevät saavat rahalle täyden vastineen.

4. Osallistu testiluistelutapahtumaan

Mikäli et ole aiemmin ollut mukana FinLine-tapahtumassa, pitää Sinun osallistua ns. testiluisteluun. Testiluistelussa tutustut FinLine-luistelun tapoihin ja käytäntöihin, sekä saat tuntumaa luistelemiseen maantien laidassa. Ryhmässä luistelu on vaativampaa kuin yksinään luisteleminen.

FinLine 2004:n testiluistelu järjestetään sään salliessa helatorstaina 20.5.2004. Matkana on Helsinki - Porvoo (reilut 50 km). Lähtö luisteluretkelle tapahtuu Finlandia-talon parkkipaikalta kello 10. Paluu Porvoosta tapahtuu linja-autolla. Moni luistelija luistelee tosin myös paluumatkan aivan omaksi ilokseen. (Vaihtoehtoisesti voit osallistua myös jollekin muulle Katukiitäjien luisteluretkelle, ks. tapahtumakalenteri.)

5. Varmista fyysinen ja henkinen kuntosi heinäkuun alkuun mennessä

Maantieluistelu liikenteen joukossa vaatii fyysisen kunnon lisäksi harkintakykyä ja taitoa reagoida yllättäviinkin tilanteisiin. Mutta siitä huolimatta FinLine on hauska kokemus, joka on vaivan arvoinen!

14.5.2004 info...katukiitajat.fi