Katukiitäjät - Street Gliders Finland


FinLine 2004 -matkaluistelu

Ainutlaatuinen luistelutapahtuma jälleen heinäkuussa!

Tavallisille inline-luistelunharrastajille tarkoitettu vuotuinen FinLine 2004 järjestetään heinäkuussa 2004 jo 13. kerran. Perinne alkoi vuonna 1992 viikonloppuluistelulla Jyväskylästä Helsinkiin. Nykyään FinLine on vakiintunut viisipäiväiseksi. Tällöin luistelijat ehtivät paremmin tutustua toisiinsa ja jää aikaa myös paikkakuntiin tutustumiseen iltaisin.

Korostaakseen FinLinen soveltuvuutta "tavallisille" luistelijoille, esimerkiksi Sinulle, FinLine-päiväetappien pituudet ovat nykyään noin 60 - 70 km. Tällaisen matkan pystyy mainiosti luistelemaan treenaamaton "sunnuntailuistelijakin", koska aikaa on kokonainen kaunis kesäpäivä. Jos haluaa edetä etapin nopeasti vähemmillä tauoilla tai vaihtoehtoisesti "kahvitauoista" nauttien, ei matkaa tarvitse yksin taivaltaa: FinLine-luistelijat etenevät kolmessa - neljässä ryhmässä, jotka muodostuvat luistelutyylin ja etenemishalujen mukaan.

Tavarat ja välipalat kulkevat vaivattomasti huoltomiehemme kuljettamassa huoltoautossa ja viime vuosina mukana on ollut oma linja-auto, jolloin pidemmätkin lepotauot ovat olleet mahdollisia milloin vain! FinLine-tunnelma on jotain, jota ei voi sanoin kuvata - tutustu siihen vaikkapa viime kesän FinLine-valokuvien avulla.

FinLine 2004 luistellaan Kainuussa

FinLine 2004:n reitti kulkee Kajaanista Kuhmon kautta Kuopioon. Noin 310 kilometriä pitkällä reitillä päivämatkat vaihtelevat 50 ja 75 kilometrin välillä.

Reitti Kainuun ja Pohjois-Karjalan erämaan rauhassa on oiva vastapaino viime kesän "City-FinLinelle", jonka reitti kulki halki Ruuhka-Suomen Turusta Kouvolaan.

FinLine on järjestetty perinteisesti heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Tänä vuonna matkaan kohti Kajaania lähdetään sunnuntaina 4. heinäkuuta. Luistelupäiviä on viisi, joten paluu Kuopiosta tapahtuu lauantaina 10. heinäkuuta.

Päivä Ohjelma (muutokset mahdollisia)
Su
4.7.
Siirtyminen Kajaaniin

+ illalla luistelua Kajaanissa
Ma
5.7.
Luistelu Kajaani - Sotkamo
41 km
+ mahdollisuus luistella Vuokatille
Ti
6.7.
Luistelu Sotkamo - Kuhmo
58 km

Ke
7.7.
Luistelu Kuhmo - Nurmes
76 km

To
8.7.
Luistelu Nurmes - Nilsiä
77 km

Pe
9.7.
Luistelu Nilsiä - Kuopio
55 km
+ illalla päätösjuhlat Kuopiossa
La
10.7.
Paluu Kuopiosta

+ aamulla luistelua Kuopiossa

Mikäli et voi olla lomalla koko viikkoa, voit myös osallistua osalle päivämatkoja. Tällöin joudut kuitenkin huolehtimaan omasta matkustuksestasi paikkakunnalle.

Tule mukaan!

Jokaiselle joku FinLine on ollut se ensimmäinen. Monelle se ei ole kuitenkaan ollut se viimeinen. Jos sinulla on kysymyksiä FinLine-tapahtumasta, lähetä sähköpostia osoitteeseen finline...katukiitajat.fi - se ei sido kesäohjelmaasi mitenkään! Jos tiedät jo, että haluat osallistua vuoden 2004 hauskimalle kesäviikolle, lue ilmoittautumisohjeet! (Vapaita paikkoja kannattaa kysyä, vaikka varsinainen ilmoittautumisaika on jo päättynyt.)

Jos et ole vielä Katukiitäjien jäsen ja harkitset FinLinelle osallistumista - tervetuloa! Katukiitäjien edullinen jäsenmaksu (25 ¤) kannattaa maksaa heti, jotta ehdit halutessasi vaikuttaa FinLine 2004:n yksityiskohtiin. Tämän tapahtuman me kaikki teemme yhdessä! Katukiitäjiin voit liittyä ja siten osallistua FinLinelle, asut sitten Helsingissä, Ivalossa tai vaikkapa Lontoossa.

Jäsenmaksun vastineeksi Sinulla on lisäksi mahdollisuus osallistua muuhun Katukiitäjien toimintaan, keskustella muiden luistelijoiden kanssa Katukiitäjien Internet-ilmoitustaululla ja nauttia jäsenalennuksista.

14.4.2004 finline...katukiitajat.fi