Katukiitäjät - Street Gliders Finland

FinLine 2008

Luistelutapahtuma Pohjanmaan lakeuksilla

Kuten kymmenen vuotta sitten (Lahti–Lahti 1998), on tulevan kesän FinLine-reitti jälleen rengasmainen. Tällä kertaa suuntaamme kierroksemme Päijänteen sijaan Pohjanmaan lakeuksille; lähtö- ja päätöspaikkana toimii nyt Vaasa.

Varsinaiset päivämatkat vaihtelevat 70 ja 90 kilometrin välillä. Kaikkiaan kilometrejä kertyy kuudessa päivässä noin 380. Lisäksi varsinaista matkaa edeltävänä päivänä ohjelmassa on prologi-luistelu Raippaluodon merellisissä maisemissa. Viime vuosien tunturien ja mäkien sijaan nyt luvassa on poikkeuksellisen tasainen FinLine, joten Hollannin maastonmuotoihinkin tottuneet luistelijat tuntevat olonsa kotoisaksi.

Mukaan päästäksesi riittää, että hallitset luistimesi hyvin. Sinulla on kokemusta ainakin noin 50 km:n luistelulenkistä ja viihdyt hyvin lomaviikon muiden luistelijoiden seurassa. Koska lähdemme varsinaiselle matkalle vasta tiistaina, ehdit mukaan, vaikka olisit edeltävänä viikonloppuna mukana Le Mansin 24 tunnin luistelussa.

Koska haluamme säilyttää FinLine-luistelun kotoisan tunnelman ja löytää yhteiset majoitukset koko porukalle, on maksimiosallistujamäärä 30. FinLine on houkutellut mukaansa yhä enemmän myös ulkomaalaisia luistelijoita, ja toivotammekin kaikki kansallisuudet tervetulleiksi.

Ilmoittautuminen alkaa lauantain 15.3.2008 aikana. Ilmoittautumisaikaa on 15.5.2008 asti, ja paikkoja on yhä vapaana. Älä aikaile, vaan ilmoittaudu tapahtumaan mukaan heti!

Reitti ja päiväohjelma

Päivä Ohjelma (muutokset mahdollisia)
Ma 30.6. Bussimatka Helsinki–Vaasa

(voit myös saapua Vaasaan maanantain aikana)
Prologiluistelu Raippaluodossa xx km luistelu Suomen pisimmän sillan ylitse
Ti 1.7. Luistelu Vaasa–Ylihärmä 69 km
Ke 2.7. Luistelu Ylihärmä–Vimpeli
76 km
To 3.7. Luistelu Vimpeli–Alavus
79 km + tutustuminen Suomen suurimpaan kyläkauppaan
Pe 4.7. Luistelu Alavus–Kurikka
70 km
La 5.7. Luistelu Kurikka–Vaasa
89 km
+ päätösjuhlallisuudet illalla
Su 6.7. Paluumatka Helsinkiin alkaa klo 13

+ aamulla kaupunkiluistelu Vaasassa alkaen klo 9


Kokonaisluistelumatka 383 km
+ lisälenkit

Tarkka päiväaikataulu ja iltojen oheisohjelmat päätetään luistelijoiden kesken paikan päällä!

Jos haluat luistella Helsingissä ennen tai jälkeen tapahtuman, kerro siitä meille etukäteen. Paikalliset aktiiviluistelijamme mielellään liittyvät seuraasi ja esittelevät Helsingin alueen parhaimmat luistelureitit.

Paljonko tämä lysti maksaa ja miten maksan?

Kun olet ilmoittautunut ja saanut vahvistuksen mukaan pääsemisestäsi, liity Katukiitäjät ry:n jäseneksi (jäsenmaksu 25 ¤) ellet ole jo ennestään jäsen. Kaikkien FinLine-luistelulle osallistuvien pitää olla seuran jäseniä.

Kun jäsenmaksu on kunnossa, maksa FinLine-ilmoittaumismaksu (150 ¤) 15.5. mennessä Katukiitäjät ry:n tilille Nordea 218518-32949. Käytä jäsenkortissasi olevaa (tai liittymisesi yhteydessä saamaasi) viitenumeroa myös FinLine-maksun yhteydessä. Muista maksaa FinLine-osallistumismaksusi ajoissa, muuten joudumme vapauttamaan paikkasi jollekin toiselle.

Ilmoittautumismaksu 150 ¤ lisältää kuljetukset Helsinki–Vaasa–Helsinki, huoltoajoneuvon palvelut, teknisen luistelupaidan, matkatavaroitesi kuljetuksen luistelun aikana ja viimeisen yöpymisen & aamiaisen Vaasassa (5.–6.7.) Maksua ei palauteta, mikäli perut osallistumisesi ilmoittautumisajan päätyttyä.

Näiden maksujen lisäksi tarvitset käteistä myös majoituksiin ja illallisiin (n. 40 ¤ / yö, koko matkalta noin 200 ¤) sekä henkilökohtaisiin virvokkeisiisi ja välipaloihin.

FinLine-tapahtumalla ei tavoitella voittoa, joten mukaan lähtevät saavat rahalle täyden vastineen. Mikäli ennakoitu ilmoittautumismaksu osoittautuu liian suureksi syntyviin kustannuksiin nähden, ylijäämä käytetään tapahtuman aikana osallistujien hyväksi.

Vieläkö epäröit?

Käy katsomassa sivuiltamme aiemmista FinLine- retkistä, niin tiedät mitä on odotettavissa: www.katukiitajat.fi/tiedotus/finline/. Voit tiedustella lisää FinLine-tapahtumasta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen finline...katukiitajat.fi, lisäksi vastaamme FinLineä koskeviin tiedusteluihin ja kysymyksiin nyt myös numerossa 050 5200171.

Valokuvat: FinLine 1999

1.5.2008 finline...katukiitajat.fi