Katukiitäjät - Street Gliders Finland

FinLine 2007

Luisteluloma Järvi-Suomessa

FinLine 2007 luistellaan heinäkuun alussa aloittaen merellisistä tunnelmista Suomenlahden rannalta ja päätyen lopulta järvimaisemien kautta Mikkeliin, Etelä-Savon pääkaupunkiin. Päivämatkat vaihtelevat 60 ja 84 kilometrin välillä ja kaikkiaan kilometrejä kertyy kuudessa päivässä noin 410. Mukaan päästäksesi riittää, että hallitset luistimesi hyvin, Sinulla on kokemusta ainakin noin 50 km:n luistelulenkistä ja viihdyt hyvin lomaviikon muiden luistelijoiden seurassa.

Koska haluamme säilyttää FinLine-luistelun kotoisan tunnelman ja löytää yhteiset majoitukset koko porukalle, on maksimiosallistujamäärä 30. FinLine on houkutellut mukaansa yhä enemmän myös ulkomaalaisia luistelijoita, ja toivotammekin kaikki kansallisuudet tervetulleiksi. Viime vuonna FinLine-luistelulla mukana olleilla tai muuten Katukiitäjien vuoden 2006 jäsenmaksun maksaneilla on helmikuun 28. päivään asti etuoikeus ilmoittautua, mutta muutoin ilmoittautujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Älä siis aikaile, vaan ilmoittaudu mukaan heti kun se on mahdollista! Lisätietoja ilmoittautumisesta saat täältä.

Reitti ja päiväohjelma

Aloitamme Vaalimaalta, Venäjän rajan tuntumasta, ja jatkamme Suomenlahden rannikkoa pitkin Kotkaan asti. Kotkasta matka suuntautuu pois rannikolta kohti Päijännettä, josta kaarramme lopuksi Saimaan rannalle Mikkeliin.

Voit tutustua reittiin myös ilmaisella Google Earth -ohjelmalla: lataa reittitiedosto (KMZ) tästä. Huom.! Google Earth -reitti on alustava eikä yksityiskohdiltaan vastaa lopullista luistelureittiä.

Päivä Ohjelma (muutokset mahdollisia)
Ma 2.7. Bussimatka Helsinki–Vaalimaa
Luistelu Vaalimaa–Kotka

65 km

Ti 3.7. Luistelu Kotka–Kuusankoski 60 km
Ke 4.7. Luistelu Kuusankoski–Asikkala
84 km
To 5.7. Luistelu Asikkala–Luhanka
74 km luistelemme Päijänteen kansallispuistossa sijaitsevan Pulkkilanharjun ylitse
Pe 6.7. Luistelu Luhanka–Kangasniemi
76 km
La 7.7. Luistelu KangasniemiMikkeli
54 km
+ päätösjuhlallisuudet illalla
Su 8.7. Paluumatka Helsinkiin alkaa klo 13

+ aamulla kaupunkiluistelu Mikkelissä alkaen klo 9


Kokonaisluistelumatka 413 km
+ lisälenkit

Tarkka päiväaikataulu ja iltojen oheisohjelmat päätetään luistelijoiden kesken paikan päällä!

Paljonko tämä lysti maksaa ja miten maksan?

Kun olet saanut vahvistuksen mukaan pääsemisestäsi, maksa Katukiitäjien vuoden 2006 jäsenmaksu (25 ¤), jollet ole jo ennestään jäsen, ja FinLine-ilmoittaumismaksu (50 ¤) määräaikaan mennessä Katukiitäjät ry:n tilille Nordea 218518-32949. Käytä jäsenkortissasi olevaa viitenumeroa maksun yhteydessä. Jos olet uusi jäsen, kirjoita ilmoittautumismaksun viestiksi oma nimesi ja osoitteesi. Ilmoittautumismaksua ei palauteta, mikäli perut osallistumisesi.

Lisäksi tarvitset käteistä myös majoituksiin ja illallisiin (n. 40 ¤ / yö, koko matkalta noin 240 ¤) sekä henkilökohtaisiin virvokkeisiisi ja välipaloihin.

Katukiitäjät eivät saa järjestämästään matkasta mitään voittoa. Ilmoittautumismaksulla katetaan osa huoltoajoneuvon ja -kuljettajan kustannuksista, joten mukaan lähtevät saavat rahalle täyden vastineen. Mikäli ennakoitu ilmoittautumismaksu (50 ¤) osoittautuu liian suureksi osallistujamäärään nähden, ylijäämä käytetään luistelijoihin.

Vieläkö epäröit?

Käy katsomassa sivuiltamme aiemmista FinLine- retkistä, niin tiedät mitä on odotettavissa: www.katukiitajat.fi/tiedotus/finline/. Lisäksi voit kysyä lisää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen finline...katukiitajat.fi. Vastaamme mielellämme!

Valokuvat: FinLine 2002. Copyright © 2002 Panu Tuominen. Julkaistu tällä sivulla erillisluvalla.

18.2.2007 finline...katukiitajat.fi