Katukiitäjät - Street Gliders Finland


FinLine 2005: Reitti ja päiväohjelma

FinLine 2005 vie luistelijat jälleen ainutlaatuiselle matkalle Yyterin hiekkadyyneiltä Keski-Suomen sydämen, Jyväskylän sykkeeseen. Tällä kertaa luisteluretken lomanomaisuutta on entisestään lisätty erityisellä prologi-päivällä, joka vietetään Porissa. Tuon päivän aikana ehdimme tutustua toisiimme ja löytää parhaat luistelutoverit tulevien päivien maantie-etappeja varten.

FinLine-luistelun ainutlaatuinen välitön ilmapiiri muodostuu sopivan pienestä osallistujaporukasta ja yhteisestä ajasta myös luisteluetappien jälkeen määränpäässä. Niinpä tapahtuma on vuosi vuodelta kerännyt enemmän myös kansainvälistä suosiota aina Japania myöten.

Päivä Ohjelma (muutokset mahdollisia)
Su
3.7.
Siirtyminen Poriin +
prologi Pori - Yyteri/Reposaari
61 km
+ iltapäivä Yyterissä
+ illalla kaupungille
Ma
4.7.
Pori - Vammala
72 km

Ti
5.7.
Vammala - Tampere
51 km
+ illalla kaupungille
Ke
6.7.
Tampere - Ruovesi
76 km

To
7.7.
Ruovesi - Keuruu
67 km

Pe
8.7.
Keuruu - Jyväskylä
51 km
+ illalla päätösjuhlat
La
9.7.
Paluu Jyväskylästä




Kokonaismatka
379 km
(sis. Pori - Reposaari - Pori)
Tarkka päiväaikataulu ja iltojen oheisohjelmat päätetään luistelijoiden kesken paikan päällä!

Mukaan päästäksesi Sinun ei tarvitse olla huippukuntoinen. Riittää, että hallitset luistimesi hyvin, Sinulla on kokemusta ainakin noin 50 km:n luistelulenkistä ja olet "FinLine-henkinen" eli viihdyt hyvin lomaviikon muiden luistelijoiden seurassa. Ilmoittaudu mukaan Suomen rennoimalle luisteluretkelle heti - lisätietoja ilmoittautumisesta saat täältä.

Kun olet saanut vahvistuksen mukaan pääsemisestäsi, maksa FinLine-ilmoittaumismaksu (50 ¤) ja Katukiitäjien vuoden 2005 jäsenmaksu (jollet ole jo ennestään jäsen) määräaikaan mennessä Katukiitäjät ry:n tilille Nordea 218518-32949. Käytä jäsenkortissasi olevaa viitenumeroa maksun yhteydessä (jos olet uusi jäsen, kirjoita ilmoittautumismaksun viestiksi oma nimesi ja osoitteesi). Ilmoittautumismaksua ei palauteta, mikäli perut osallistumisesi.

Ilmoittautumismaksuilla katetaan osa huoltoajoneuvon ja -kuljettajan kustannuksista, joten mukaan lähtevät saavat rahalle täyden vastineen. Ilmoittautumismaksun ja FinLinen alussa mahdollisesti perittävän huoltokustannuksien loppuosan (tarkka summa riippuu osallistujamäärästä) lisäksi tarvitset käteistä myös majoituksiin ja illallisiin (n. 40 ¤/yö) sekä henkilökohtaisiin virvokkeisiisi ja välipaloihin.

Vieläkö epäröit? Kysy lisää alla olevasta sähköpostiosoitteesta, vastaamme mielellämme.

17.5.2005 finline...katukiitajat.fi