Katukiitäjät - Street Gliders Finland

FinLine 2000
 

Osallistujat (aakkosjärjestyksessä)

1. de Boer Harold, Rotterdam - Hollanti
2. Eklund Janne, Turku Bonus
3. Glasbrenner Jochen, Stuttgart - Saksa
4. Halonen Pekka, Helsinki Bonus
5. Häggman Kari, Helsinki
6. Joutsenvirta Raija, Helsinki Bonus
7. Kallio Soile, Helsinki
8. Ketola Hannu, Turku Bonus
9. Kettunen Alpo, Helsinki
10. Kinanen Ritva, Helsinki
11. Korhonen Johan, Helsinki Bonus
12. Korte Markus, Helsinki Bonus
13. Laitinen Risto, Vantaa Bonus
14. Lähteenmäki Marianne, Hämeenlinna Bonus
15. Miettinen Joona, Helsinki
16. Miettinen Jorma, Helsinki Bonus
17. Miettinen Reino, Helsinki
18. Puhtila Kati, Turku Bonus
19. Puolokainen Alexandr, Espoo
20. Reijonen Jorma, Turku
21. Reiner Nina, Stuttgart - Saksa
22. Rummukainen Heidi, Riihimäki
23. Ruuskanen Jouko, Helsinki Bonus
24. Savolainen Sampo, Helsinki
25. Sepponen Jan-Erik, Helsinki
26. Torkkeli Juhani, Paimio Bonus
27. Tuominen Panu, Helsinki Bonus
28. Vatka Annmari, Helsinki
39. Viinikka Kati, Flintsbach - Saksa
30. Viinikka Petri, Flintsbach - Saksa
31. Wiklund Erkki, Vaasa

Luistelureitti ja matka-aikataulu

Kokoontuminen sunnuntaiaamuna 2.7. klo 7.20 mennessä Helsingin rautatieasemalla Kuopioon menevän junan P71 lähtölaiturin luona. Juna lähtee klo 7.34, joten kokoontumisesta ei ole syytä myöhästyä minuuttiakaan!!



Huom! Eklund Janne, Glassbrenner Jochen, Ketola Hannu, Puhtila Kati, Reijonen Jorma, Reiner Nina, Savolainen Sampo ja Torkkeli Juhani

Turun rautatieasemalla kokoontuminen sunnuntaiaamuna 2.7. klo 6.30 mennessä Pieksämäelle menevän junan P801 lähtölaiturin luona. Juna lähtee klo 6.40, joten kokoontumisesta ei ole syytä myöhästyä minuuttiakaan!!

Huom! Wiklund Erkki

Vaasasta lähdettävä jo lauantaina 1.7. Junaliput lähetetään postitse.


Luistelureitti on Kuopio - Rautalampi - Saarijärvi - Ähtäri - Parkano - Tampere. Kokonaismatkaa kertyy n. 430 km ja päiväetappien pituudet ovat 65 km, 105 km, 75 km, 100 km ja 85 km. Tarkat etappikohtaiset reittiselostukset löytyvät junamatkalla jaettavasta FinLine 2000 karttasivusta. Siinä on mainittu myös useimmat matkan varrelle osuvat "luonnolliset" huoltopisteet; kahvilat ja kaupat. Ensimmäiselle etapille Kuopiosta lähdetään noin kello 14 ja Rautalammille saavutaan klo 18 - 19. Muina päivinä liikkeelle pyritään lähtemään klo 8 - 9 ja perille saavutaan klo 14 - 17.

Paluu Helsinkiin tapahtuu perjantaina 7.7. Tampereelta klo 10.55 lähtevällä junalla, eli Helsingissä ollaan noin kello 13.04.



Huom! Reijonen Jorma

Paluu Turkuun vapaavalintaisella junalla perjantaina 7.7.

Huom! Wiklund Erkki

Paluu Vaasaan vapaavalintaisella junalla perjantaina 7.7.


Huoltoauton toiminta ja palvelut

Matkatavarat pakataan huoltoautona toimivan maastoauton peräkärryyn lauantaina 1.7. klo 11.00 Punavuoren Antiikin edessä, Rauhankadun ja Mariankadun kulmassa. Jätä pakkaamatta huoltoautoon menevään varustekassiin vain ensimmäisenä päivänä luistellessasi tarvitsemasi varusteet. Varaa niinikään taskuusi muovikassi maanantaiaamuna päällä olevia vaatteita varten (luisteluasu vaihdetaan junassa). Ellet pysty toimittamaan varustekassiasi huoltoautolle lauantaina, joudut huolehtimaan siitä koko junamatkan, sillä huoltoauton tapaamme vasta Kuopion rautatieasemalla sunnuntaina klo 13 jälkeen.

Huollosta vastaa kahdelta viimevuodelta tuttu Pentti Sydänmaa Lahdesta. Hänet tavoitatte tarvittaessa viikon aikana numerosta 0400 485 685. Numero kannattaa laittaa valmiiksi puhelimen muistiin.

Huoltoauto pysähtyy reitin varrelle noin 15-20 km välein, jolloin on mahdollista täyttää oma juomapullo. Autosta löytyy sekä vettä että valmista Dexalia. Autosta löytyy myös ensiapuvälineitä. Autossa on myös myynnissä varalaakereita ja pyöriä.

Turvallisuus

  1. Muista, että olet jalankulkija. Ajoradalla vastaantulevat pyöräilijät kohdataan vasemmalta ja muut jalankulkijat ohitetaan oikealta. Kevyenliikenteenväylillä paikkamme on jommassakummassa reunassa.
  2. Viisi luistelijaa on ideaali ryhmäkoko (myös tehokkain)
  3. Lähekkäin luisteltaessa etummainen huutaa vaarapaikat ajoradalla (traktori, polkupyörä/mopo, risteys, kohtaavat raskaat ajoneuvot, kuoppa, kiviä jne.) ja kevyenliikenteenväylillä (railot, viemärikannet, polkupyörä/mopo, hiekkaa, käpyjä jne.), jotka muu ryhmä toistaa niin, että kaikki varmasti kuulevat viestin.
  4. Tarpeettomat ohitukset ja sivuille poukkoilut on kielletty. Ryhmän vetovuorosta luovutaan jättäytymällä taakse.
  5. Alamäissä letka seuraa "sokeasti" nokkaluistelijaa. Letkassa pidetään edelläolevan lanteista rennosti kiinni. Kahden letkan yhdistyessä alamäessä taaempi ilmoittaa tulevasta kosketuksesta ja letkojen jäsenet pehmentävät kosketusta joustamalla käsillään. Ohittelut ehdottomasti kielletty.

Majoittuminen

Rautalampi 2.7. Korholan Kartano
Saarijärvi 3.7. Ahvenlampi Camping
Ähtäri 4.7. Eläinpuiston Camping
Parkano 5.7. Hotelli Pesti
Tampere 6.7. Hotelli Cumulus

Mahdollisista peruutuksista / erityisruokavalioista tulee ilmoittaa viipymättä Katille.

Varusteet

Virallinen FinLine 2000 luistelupaita (2 kpl/hlö) jaetaan ja puetaan junassa matkalla Kuopioon. Housut omat vapaavalintaiset. FinLine-toimikunta suosittelee jotain edellisvuosien FinLine-housuista.

Bonusetappi

Perjantaina 7.7. luisteltavalle Tampere - Turku (noin 170 km) tai Lauantaina 8.7. luisteltavalle Tampere - Helsinki (noin 190 km) Bonusetapille ilmoittautuneet on merkitty osanottajalistaan "Bonus" sanalla. Ilmoittautuneille ei varata paluujunalippua. Mikäli junan kyytiin kuitenkin haluaa, on ostettava itse normaalihintainen lippu.

Tampere - Helsinki -bonuslaisten perjantain ja lauantain välinen ylimääräinen majoitus järjestyy myös Hotelli Cumuluksesta. Lähtö bonusetapeille tapahtuu aamulla klo 8 mennessä ja tavoitteena on olla perillä noin 11 tunnin kuluttua. Huoltoauto palvelee myös bonusmatkojen aikana kuten varsinaisella FinLinellakin.

27.6.2000 info...katukiitajat.fi