Katukiitäjät - Street Gliders Finland

Keskiviikkoluistelut Helsingissä

Älä puurra yksinäsi - tule sinne, missä muutkin luistelijat ovat!

Toukokuun alusta elokuun loppuun rullaluistelijat kokoontuvat kauniilla säällä keskiviikkoisin Paavo Nurmen patsaalle. Mukaan rullaluistelun iloihin pääset tulemalla paikalle kello 18.00. Keskiviikkoluisteluille osallistuminen on ilmaista kaikille luistelusta kiinnostuneille!

Keskiviikkoluistelut sopivat kaikille rullaluistelun alkeiskurssin käyneille tai muuten luistelun perusteet osaaville! Keskiviikkoluisteluissa kuulet arvokkaita käytännön vinkkejä kokeneemmilta luistelijoilta. Jos harkitset Katukiitäjien jäseneksi liittymistä, Keskiviikkoluistelut on oiva paikka tutustua seuran aktiivisimpiin jäseniin ja kuulla lisää tietoa seuran toiminnasta. Aktiiviset luistelijat tunnistat Katukiitäjien näkyvästä siipikuviosta!

Patsaan ympärillä olevat tasaiset ja asfaltoidut alueet sopivat hyvin luistelijoiden kokoontumiseen ja luisteltavia kevyen liikenteen väyliä lähtee lähes jokaiseen ilmansuuntaan. Jos tulet keskustaan julkisilla, Rautatieasemalta pääset paikalle luistimilla Töölönlahdenkadun, Karamzininkadun ja Hesperianpuiston kautta (matkaa asemalta on noin kaksi kilometriä). Autoilijoille patsaan välittömässä läheisyydessä on normaalisti runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Vaikka mukana on usein kokeneita Katukiitäjiä, keskiviikkoisin Sinä olet se tärkein. Tule rohkeasti paikalle ja muista kertoa luistelutoiveistasi ja -kokemuksestasi. Luistelemme joko pelkästään lähtöpaikan läheisyydessä tai halutessasi rauhallisen 1–2 tunnin luistelulenkin juuri Sinulle sopivaa vauhtia.

Huomaa uusi lähtöpaikka Olympiastadionin ja Töölön Kisahallin välittömässä läheisyydessä!

-Katso Paavo Nurmen patsaan sijainti kartalta
-Lisätietoja rullaluistelun alkeiskursseista

28.4.2008 info...katukiitajat.fi